Wij verwelkomen u graag op onze seminars, workshops op twee deelgebieden: BI/DW / data-management en software engineering / business analyse. Of op ons jaarlijkse congres, de Data Warehousing & Business Intelligence Summit. Download de PDF brochure van het evenement van uw gading en schrijf u in!

Altijd op de hoogte
Schrijf u nu in voor een van onze nieuwsbrieven! Klik hier en meld u nu aan.


Komende evenementen

Data Modelling: A Business-oriented Approach to Entity-Relationship Modelling
Nog plaats beschikbaar, registreer nu! Datum: 27 en 28 oktober 2014
Locatie: Amrath Hotel Lapershoek, Hilversum

Alec Sharp
Datamodellering is niet alleen essentieel om databases van hoge kwaliteit te ontwerpen, maar ook voor andere technieken zoals workflow modellering en requirements modellering (use cases en service definition). Door datamodellering wordt gemeenschappelijk begrip gekweekt over de dingen – de entiteiten – die gebruikt worden door verschillende processen en applicaties. Deze workshop introduceert Entity-Relationship modeling vanuit een non-technisch perspectief, en behandelt contextuele, conceptuele en gedetailleerde modelleertechnieken waarbij maximale betrokkenheid van de gebruiker centraal staat. De gerenommeerde topspreker Alec Sharp staat garant voor een intensieve sessie volop tips en richtlijnen.
Datavirtualisatie voor flexibele BI-omgevingen
'Powersessie' van een halve dag, registreer nu! Datum: 29 oktober 2014 (middag)
Locatie: Amrath Hotel Lapershoek, Hilversum

Rick van der Lans
Dit seminar richt zich op het belang van agile en lean dataintegratie. De snelheid waarmee bedrijfswensen veranderen vereist dat snel geïntegreerd wordt en dat de oplossing makkelijk aan te passen is. Een van de technologieën die zich op dit terrein bewezen heeft is datavirtualisatie. In één middag worden de voordelen van datavirtualisatie uitgelegd, worden producten vergeleken en toepassingsgebieden besproken. Ook wordt de relatie met gerelateerde onderwerpen, zoals datawarehousing, Master Data Management, Data Governance en SOA besproken. Aan bod komen o.a. Open versus Closed datavirtualisatie servers en een uitgebreid productoverzicht, met onder andere Cisco/Composite Software, Denodo, IBM, Informatica, RedHat en Stone Bond.
BPMN 2.0 Syntax, methodieken en positionering
Datum: 4 november 2014
Locatie: Hotel Lapershoek Hilversum

Christian Gijsels
Christian Gijsels vertelt u in dit seminar alles over BPMN.
BPMN staat voor “Business Process Modeling Notation”. Deze notatie is uitgegroeid tot dé standaard voor het modelleren van bedrijfsprocessen. Door de toepassing van grafische voorstellingen begrijpen organisaties hun interne bedrijfsprocedures beter en kunnen ze er op een gestandaardiseerde manier over communiceren. Het seminar helpt deelnemers tegemoet te komen aan de toenemende eisen in bedrijfsprocesmodellering, vooral voor business process reengineering. BPMN kan gebruikt worden voor het modelleren van een AS-IS en TO-BE situatie.
BPMN 2.0 Syntax en Praktijk
Nog plaats beschikbaar, registreer nu! Datum: 4 en 5 november 2014
Locatie: Amrath Hotel Lapershoek, Hilversum

Christian Gijsels
Christian Gijsels vertelt u in dit seminar alles over BPMN 2.0. Het seminar helpt deelnemers tegemoet te komen aan de toenemende eisen in bedrijfsprocesmodellering, vooral voor business process reengineering. BPMN kan gebruikt worden voor het modelleren van een AS-IS en TO-BE situatie.
Dag 2 bestaat uit een praktische workshop waarin u zélf modelleert met BPMN in de 1.x syntax en naarmate de dag vordert, ook met de uitgebreidere syntax van BPMN 2.x. Christian Gijsels leert u in deze workshop de fijne kneepjes van het modelleren met BPMN.
BPMN 2.0 in de praktijk
Datum: 5 november 2014
Locatie: Hotel Lapershoek Hilversum

Christian Gijsels
Een praktische workshop waarin u zélf modelleert met BPMN in de 1.x syntax en naarmate de dag vordert, ook met de uitgebreidere syntax van BPMN 2.x. Christian Gijsels leert u in deze workshop de fijne kneepjes van het modelleren met BPMN. Basiskennis BPMN is vereist, bijvoorbeeld door het volgen van het seminar op de dag die hieraan vooraf gaat.
Mastering Business Analysis
Nog plaats beschikbaar, registreer nu! Datum: 10 en 11 november 2014
Locatie: Amrath Hotel Lapershoek, Hilversum

James Robertson
Unieke tweedaagse workshop over business analyse door James Robertson. Een gedegen business analyse vormt het fundament voor elke verandering in uw organisatie. U analyseert de bedrijfsprocessen en vindt de problemen die opgelost moeten worden alsmede betere oplossingen voor bestaande processen. Combineer modelleren met systeem denken, innoveren, communiceren, project analyse, overreden en andere skills.
Datawarehousing, Business Intelligence en Analytics: major update
Tweedaagse DW/BI Masterclass met hoge ROI Datum: 18 en 19 november 2014
Locatie: Amrath Hotel Lapershoek, Hilversum

Rick van der Lans
In deze intensieve workshop geeft Rick van der Lans een compleet beeld van de snel veranderende markt van Business Intelligence-producten en datawarehousetools. Hierbij komen nieuwe database technologieën aan bod, zoals datawarehouse appliances, analytical databases, Hadoop en NoSQL, maar ook de nieuwe vormen van analytics, zoals mobile BI, collaborative en social BI, in-memory analytics. Nieuwe integratiemogelijkheden worden besproken waaronder datavirtualisatie, streaming databases en complex event processing. Tevens gaat hij in op de keuze van een datawarehouse-architectuur. Hoe kunnen meer flexibele architecturen opgezet worden en hoe ziet een architectuur er uit ter ondersteuning van operational intelligence.
Pragmatisch modelleren met UML en Smart Use Cases
Vorige editie was volgeboekt, registreer tijdig! Datum: 26 en 27 november 2014
Locatie: Hotel Lapershoek, Hilversum

Sander Hoogendoorn
Smart use cases is een snel in populariteit groeiende requirements techniek. Het is vrijwel de enige techniek die een volledige traceerbaarheid garandeert van de allereerste bedrijfsprocessen tot geteste code en zelfs applicatiebeheer. Zeker in agile, enterprise en service- en cloud georiënteerde projecten groeien smart use cases uit tot een de facto eenheid van werk, boven traditionele use cases en user stories. Deze tweedaagse workshop met Sander Hoogendoorn is zeer interactief, bevat veel praktijkopdrachten en biedt het perfecte en complete overzicht in smart use cases.
Applicatieintegratie, EAI – SOA – Cloud: oplossingen en tools
Middag-avondsessie. Zeer verhelderend, registreer nu! Datum: 2 december 2014 (middag-avond)
Locatie: Amrath Hotel Lapershoek, Hilversum

Guy Crets
Iedere organisatie heeft te maken met het integreren van systemen. Maar hoe worden integratieprocessen en informatiestromen nu werkelijk geautomatiseerd? En hoe pakt u dit op een service georiënteerde manier aan? In dit seminar bespreekt Guy Crets aan de hand van jarenlange ervaring de diverse producten en relevante marktspelers. Hij positioneert oude en nieuw trends: van EAI over SOA tot Cloud en API management. En belicht ook de organisatorische en menselijke factor. Is integratie “hot” – of “cold” – binnen uw organisatie, bent u betrokken bij integratieprojecten? Dan mág u dit seminar niet missen!
Modelleren met Enterprise Architect 11
Hands-on workshop met Christian Gijsels Datum: 3 december 2014
Locatie: Amrath Hotel Lapershoek, Hilversum

Christian Gijsels
Workshop waarin alle basisfunctionaliteiten van Enterprise Architect 11/10 worden uitgelegd. Tijdens deze intensieve workshop door BPM-specialist Christian Gijsels leert u met behulp van Enterprise Architect 10/11 hoe een enterprise architectuur via ArchiMate, een business analyse omgeving via BPMN, en een functionele analyse omgeving via UML wordt opgezet. Nog een stap verder, hoe u deze technieken kunt integreren om zo de meeste informatie via een impact analyse te verkrijgen. De workshop wordt ondersteund met praktische oefeningen die het werken met de diverse notatieformaten verduidelijken.
Optimaliseer uw Informatiestrategie en Informatie Governance
Datum: 9 december 2014
Locatie: Amrath Hotel Lapershoek, Hilversum

Jan Henderyckx
Correcte informatie die in de juiste vorm en op het gewenste moment beschikbaar is lijkt een vanzelfsprekendheid. Dit doel kan alleen worden bereikt met een consequent beleid, dat doordacht alle fases van de levenscyclus van informatie afdekt. Tijdens dit seminar met Jan Henderyckx krijgt u een duidelijk inzicht hoe u via een gerichte informatiestrategie de efficiëntie van uw bedrijfsstrategie kan verhogen en de waarde van uw informatie kan maximaliseren. Bovendien geeft het seminar een pragmatische aanpak voor de realisatie van de informatiestrategie via informatie governance en informatie architectuur.
Informatiestrategie, Data Governance en Master Data Management
Datum: 9 en 10 december 2014
Locatie: Hotel Lapershoek, Hilversum

Jan Henderyckx
Correcte informatie die in de juiste vorm en op het gewenste moment beschikbaar is lijkt een vanzelfsprekendheid. Dit doel kan alleen worden bereikt met een consequent beleid, dat doordacht alle fases van de levenscyclus van informatie afdekt. Tijdens dit seminar met Jan Henderyckx. krijgt u een duidelijk inzicht hoe u via een gerichte informatiestrategie de efficiëntie van uw bedrijfsstrategie kan verhogen en de waarde van uw informatie kan maximaliseren. Bovendien geeft het seminar een pragmatische aanpak voor de realisatie van de informatiestrategie via informatie governance, informatie architectuur en master data management.
Master Data Management in de praktijk
Datum: 10 december 2014
Locatie: Amrath Hotel Lapershoek, Hilversum

Jan Henderyckx
Overweegt u een service oriented aanpak, moet uw BI evolueren naar een real-time benadering, wendt u meer dan één kant-en-klaar softwarepakket aan, of moet u voldoen aan nieuwe governance regels en standaarden? Dan hebt u redenen te over om doelmatig te investeren in een master data management aanpak. Wilt u het fijne weten van MDM en beseft u dat data een significante 'asset' vormen? Dan mág u dit seminar met Jan Henderyckx niet missen!
Data Warehousing & Business Intelligence Summit
Datum: March 25-26, 2015
Locatie: Amsterdam

Barry DevlinClaudia ImhoffRick van der LansWayne Eckerson
Organisaties hebben nog een lange weg te gaan op het gebied van Analytics, Big Data en het bewerkstelligen van Agile BI systemen. Het invoeren van deze concepten is geen kwestie van eenvoudigweg installeren van een nieuw product. In twee intensieve dagen behandelen wij belangrijke thema’s als Real Time Operational Intelligence, Hadoop, NoSQL, Big Data, Analytics, Data Science, Enterprise Data Management en Self Service BI. De onderwerpen op dit congres worden besproken door internationaal bekende analisten en thought leaders op het gebied van DW&BI. Unieke gelegenheid om in contact te treden met sprekers als Claudia Imhoff, Rick van der Lans, Cindi Howson en Wayne Eckerson.
Agile, Scrum en Kanban in de praktijk
Datum: 15 april 2015 (middag-avond)
Locatie: Amrath Hotel Lapershoek, Hilversum

Sander Hoogendoorn
Seminar met veel praktijkvoorbeelden en een interessante case. Tweederde van alle software development projecten falen. In dit seminar laat Sander Hoogendoorn zien hoe agile methoden bijdragen aan het succesvol uitvoeren van software development projecten. Hij bespreekt de nadelen van de traditionele, lineaire methodieken en hij gaat in op de karakteristieken van agile software development. Ook komen bekende misvattingen rond agile aan bod. Wilt u de kwaliteit en productiviteit van uw projecten vergroten? Meld u dan snel aan voor dit seminar. Mis het niet!
Hadoop en NoSQL: dé Technologie voor Big Data
Verhelderende middag-avond sessie Datum: dinsdag 21 april 2015 (middag-avond)
Locatie: Amrath Hotel Lapershoek, Hilversum

Rick van der Lans
Een verhelderende middag-avond sessie waarin kritisch en onafhankelijk de populaire Hadoop, NoSQL en Big Data ontwikkelingen onder de loep worden genomen door datawarehouse- en databasespecialist pur sang Rick van der Lans. Wat zijn de toepassingen voor úw organisatie? Hoe integreert u met bestaande infrastructuren? Rick maakt hierin onderscheid tussen verschillende categorieën: NoSQL systemen zoals Hadoop met MapReduce, Cassandra en MongoDB, specifieke oplossingen voor Big Data die zijn gebaseerd op SQL, zoals Netezza, Aster, SAP HANA, Teradata en Oracle Exalytics, en als derde SQL-on-Hadoop oplossingen waaronder Drill, Impala en Facebook Presto. Verder komen ook de NewSQL producten aan bod.
Mastering the Requirements Process
Datum: 19 t/m 21 mei 2015
Locatie: Amrath Hotel Lapershoek, Hilversum

James Robertson
Unieke driedaagse workshop over requirements management door James Robertson.
Over requirements bestaan de nodige misverstanden. Dat is jammer, want systeemontwikkeling kan niet zonder. Als u wilt dat de energie die in ontwikkeling wordt gestoken zich daadwerkelijk uitbetaalt, moéten de requirements kloppen. U gaat aan de slag met een compleet proces voor het aan het licht brengen van de echte requirements, het testen van de juistheid ervan en het vastleggen van requirements op een manier die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat.
De workshop laat onder andere zien hoe u de precieze scope van het project afbakent, hoe u de juiste belanghebbenden traceert en betrokken houdt, en hoe u testbare requirements schrijft.
Sponsor
leftrightslide[1]='


'; leftrightslide[2]='


'; leftrightslide[3]='


'; leftrightslide[4]='


'; leftrightslide[5]='


'; leftrightslide[6]='


'; leftrightslide[7]='


'; leftrightslide[8]='


'; leftrightslide[9]='


'; leftrightslide[10]='


'; leftrightslide[11]='


'; leftrightslide[12]='


'; leftrightslide[13]='


'; leftrightslide[14]='


'; leftrightslide[15]='


'; leftrightslide[16]='


'; leftrightslide[17]='


'; leftrightslide[18]='


'; leftrightslide[19]='


'; leftrightslide[20]='


'; leftrightslide[21]='


'; leftrightslide[22]='


'; leftrightslide[23]='


'; leftrightslide[24]='


'; leftrightslide[25]='


'; leftrightslide[26]='


'; leftrightslide[27]='


'; leftrightslide[28]='


'; leftrightslide[29]='


'; leftrightslide[30]='


'; leftrightslide[31]='


'; leftrightslide[32]='


'; leftrightslide[33]='


'; leftrightslide[34]='


'; leftrightslide[35]='


'; leftrightslide[36]='


'; leftrightslide[37]='


'; leftrightslide[38]='


'; leftrightslide[39]='


'; leftrightslide[40]='


'; leftrightslide[41]='


'; leftrightslide[42]='


'; leftrightslide[43]='


'; leftrightslide[44]='


'; leftrightslide[45]='


'; leftrightslide[46]='


'; leftrightslide[47]='


'; leftrightslide[48]='


'; leftrightslide[49]='


'; leftrightslide[50]='


'; leftrightslide[51]='


'; leftrightslide[52]='


'; leftrightslide[53]='


'; leftrightslide[54]='


'; leftrightslide[55]='


'; leftrightslide[56]='


'; leftrightslide[57]='


'; leftrightslide[58]='


'; leftrightslide[59]='


'; leftrightslide[60]='


'; leftrightslide[61]='


'; leftrightslide[62]='


'; leftrightslide[63]='


'; leftrightslide[64]='


'; leftrightslide[65]='


'; leftrightslide[66]='


'; leftrightslide[67]='


'; leftrightslide[68]='


'; leftrightslide[69]='


'; leftrightslide[70]='


'; leftrightslide[71]='


'; leftrightslide[72]='


'; leftrightslide[73]='


'; leftrightslide[74]='


'; leftrightslide[75]='


'; leftrightslide[76]='


'; leftrightslide[77]='


'; leftrightslide[78]='


'; leftrightslide[79]='


'; leftrightslide[80]='


'; leftrightslide[81]='


'; leftrightslide[82]='


'; leftrightslide[83]='


'; leftrightslide[84]='


'; leftrightslide[85]='


'; leftrightslide[86]='


'; leftrightslide[87]='


'; leftrightslide[88]='


'; leftrightslide[89]='


'; leftrightslide[90]='


'; leftrightslide[91]='


'; leftrightslide[92]='


'; leftrightslide[93]='


'; leftrightslide[94]='


'; leftrightslide[95]='


'; leftrightslide[96]='


'; leftrightslide[97]='


'; leftrightslide[98]='


'; leftrightslide[99]='


'; leftrightslide[100]='


'; leftrightslide[101]='


'; leftrightslide[102]='


'; leftrightslide[103]='


'; leftrightslide[104]='


'; leftrightslide[105]='


'; leftrightslide[106]='


'; leftrightslide[107]='


'; leftrightslide[108]='


'; leftrightslide[109]='


'; leftrightslide[110]='


'; leftrightslide[111]='


'; leftrightslide[112]='


'; leftrightslide[113]='


'; leftrightslide[114]='


'; leftrightslide[115]='


'; leftrightslide[116]='


'; leftrightslide[117]='


'; leftrightslide[118]='


'; leftrightslide[119]='


'; leftrightslide[120]='


'; leftrightslide[121]='


'; leftrightslide[122]='


'; leftrightslide[123]='


'; leftrightslide[124]='


'; leftrightslide[125]='


'; leftrightslide[126]='


'; leftrightslide[127]='


'; leftrightslide[128]='


'; leftrightslide[129]='


'; leftrightslide[130]='


'; leftrightslide[131]='


'; leftrightslide[132]='


'; leftrightslide[133]='


'; leftrightslide[134]='


'; leftrightslide[135]='


'; leftrightslide[136]='


'; leftrightslide[137]='


'; leftrightslide[138]='


'; leftrightslide[139]='


'; leftrightslide[140]='


'; leftrightslide[141]='


'; leftrightslide[142]='


'; leftrightslide[143]='


'; leftrightslide[144]='


'; leftrightslide[145]='


'; leftrightslide[146]='


'; leftrightslide[147]='


'; leftrightslide[148]='


'; leftrightslide[149]='


'; leftrightslide[150]='


'; leftrightslide[151]='


'; leftrightslide[152]='


'; leftrightslide[153]='


'; leftrightslide[154]='


'; leftrightslide[155]='


'; leftrightslide[156]='


'; leftrightslide[157]='


'; leftrightslide[158]='


'; leftrightslide[159]='


'; leftrightslide[160]='


'; leftrightslide[161]='


'; leftrightslide[162]='


'; leftrightslide[163]='


'; leftrightslide[164]='


'; leftrightslide[165]='


'; leftrightslide[166]='


'; leftrightslide[167]='


'; leftrightslide[168]='


'; leftrightslide[169]='


'; leftrightslide[170]='


'; leftrightslide[171]='


'; leftrightslide[172]='


'; leftrightslide[173]='


'; leftrightslide[174]='


'; leftrightslide[175]='


'; leftrightslide[176]='


'; leftrightslide[177]='


'; leftrightslide[178]='


'; leftrightslide[179]='


'; leftrightslide[180]='


'; leftrightslide[181]='


'; leftrightslide[182]='


'; leftrightslide[183]='


'; leftrightslide[184]='


'; leftrightslide[185]='


'; leftrightslide[186]='


'; leftrightslide[187]='


'; leftrightslide[188]='


'; leftrightslide[189]='


'; leftrightslide[190]='


'; leftrightslide[191]='


'; leftrightslide[192]='


'; leftrightslide[193]='


'; leftrightslide[194]='


'; leftrightslide[195]='


'; leftrightslide[196]='


'; leftrightslide[197]='


'; leftrightslide[198]='


'; leftrightslide[199]='


'; leftrightslide[200]='


'; leftrightslide[201]='


'; leftrightslide[202]='


'; leftrightslide[203]='


'; leftrightslide[204]='


'; leftrightslide[205]='


'; leftrightslide[206]='


'; leftrightslide[207]='


'; leftrightslide[208]='


'; leftrightslide[209]='


'; leftrightslide[210]='


'; leftrightslide[211]='


'; leftrightslide[212]='


'; leftrightslide[213]='


'; leftrightslide[214]='


'; leftrightslide[215]='


'; leftrightslide[216]='


'; leftrightslide[217]='


'; leftrightslide[218]='


'; leftrightslide[219]='


'; leftrightslide[220]='


'; leftrightslide[221]='


'; leftrightslide[222]='


'; leftrightslide[223]='


'; leftrightslide[224]='


'; leftrightslide[225]='


'; leftrightslide[226]='


'; leftrightslide[227]='


'; leftrightslide[228]='


'; leftrightslide[229]='


'; leftrightslide[230]='


'; leftrightslide[231]='


'; leftrightslide[232]='


'; leftrightslide[233]='


'; leftrightslide[234]='


'; leftrightslide[235]='


'; leftrightslide[236]='


'; leftrightslide[237]='


'; leftrightslide[238]='


'; leftrightslide[239]='


'; leftrightslide[240]='


'; leftrightslide[241]='


'; leftrightslide[242]='


'; leftrightslide[243]='


'; leftrightslide[244]='


'; leftrightslide[245]='


'; leftrightslide[246]='


'; leftrightslide[247]='


'; leftrightslide[248]='


'; leftrightslide[249]='


'; leftrightslide[250]='


'; leftrightslide[251]='


'; leftrightslide[252]='


'; leftrightslide[253]='


'; leftrightslide[254]='


'; leftrightslide[255]='


'; leftrightslide[256]='


'; leftrightslide[257]='


'; leftrightslide[258]='


'; leftrightslide[259]='


'; leftrightslide[260]='


'; leftrightslide[261]='


'; leftrightslide[262]='


'; leftrightslide[263]='


'; leftrightslide[264]='


'; leftrightslide[265]='


'; leftrightslide[266]='


'; leftrightslide[267]='


'; leftrightslide[268]='


'; leftrightslide[269]='


'; leftrightslide[270]='


'; leftrightslide[271]='


'; leftrightslide[272]='


'; leftrightslide[273]='


'; leftrightslide[274]='


'; leftrightslide[275]='


'; leftrightslide[276]='


'; leftrightslide[277]='


'; leftrightslide[278]='


'; leftrightslide[279]='


'; leftrightslide[280]='


'; leftrightslide[281]='


'; leftrightslide[282]='


'; leftrightslide[283]='


'; leftrightslide[284]='


'; leftrightslide[285]='


'; leftrightslide[286]='


'; leftrightslide[287]='


'; leftrightslide[288]='


'; leftrightslide[289]='


'; leftrightslide[290]='


'; leftrightslide[291]='


'; leftrightslide[292]='


'; leftrightslide[293]='


'; leftrightslide[294]='


'; leftrightslide[295]='


'; leftrightslide[296]='


'; leftrightslide[297]='


'; leftrightslide[298]='


'; leftrightslide[299]='


'; leftrightslide[300]='


'; leftrightslide[301]='


'; leftrightslide[302]='


'; leftrightslide[303]='


'; leftrightslide[304]='


'; leftrightslide[305]='


'; leftrightslide[306]='


'; leftrightslide[307]='


'; leftrightslide[308]='


'; leftrightslide[309]='


'; leftrightslide[310]='


'; leftrightslide[311]='


'; leftrightslide[312]='


'; var copyspeed = slidespeed; leftrightslide = '' + leftrightslide.join(" ") + ''; var iedom = document.all || document.getElementById; if (iedom) { document.write(''); } var actualwidth = ''; var cross_slide; var ns_slide; function fillup() { //Go(); if (iedom) { cross_slide = document.getElementById ? document.getElementById("test2") : document.all.test2 cross_slide2 = document.getElementById ? document.getElementById("test3") : document.all.test3 cross_slide.innerHTML = cross_slide2.innerHTML = leftrightslide actualwidth = document.all ? cross_slide.offsetHeight : document.getElementById("temp").offsetHeight cross_slide2.style.top = actualwidth + 20 + "px" } else if (document.layers) { ns_slide = document.ns_slidemenu.document.ns_slidemenu2 ns_slide2 = document.ns_slidemenu.document.ns_slidemenu3 ns_slide.document.write(leftrightslide) ns_slide.document.close() actualwidth = ns_slide.document.width ns_slide2.top = actualwidth + 20 ns_slide2.document.write(leftrightslide) ns_slide2.document.close() } lefttime = setInterval("slideleft()", 30) } window.onload = fillup function slideleft() { if (iedom) { if (parseInt(cross_slide.style.top) > (actualwidth * (-1) + 8)) cross_slide.style.top = parseInt(cross_slide.style.top) - copyspeed + "px" else cross_slide.style.top = parseInt(cross_slide2.style.top) + actualwidth + 30 + "px" if (parseInt(cross_slide2.style.top) > (actualwidth * (-1) + 8)) cross_slide2.style.top = parseInt(cross_slide2.style.top) - copyspeed + "px" else cross_slide2.style.top = parseInt(cross_slide.style.top) + actualwidth + 30 + "px" } else if (document.layers) { if (ns_slide.top > (actualwidth * (-1) + 8)) ns_slide.top -= copyspeed else ns_slide.top = ns_slide2.top + actualwidth + 30 if (ns_slide2.top > (actualwidth * (-1) + 8)) ns_slide2.top -= copyspeed else ns_slide2.top = ns_slide.top + actualwidth + 30 } } if (iedom || document.layers) { with (document) { document.write('
') if (iedom) { write('
') write('
') write('
') write('
') write('
') } else if (document.layers) { write('') write('') write('') write('') } document.write('
') } }
Seminars
 4 november 2014
BPMN 2.0 Syntax, methodieken en positionering  4 en 5 november 2014
BPMN 2.0 Syntax en Praktijk Nog plaats beschikbaar, registreer nu!  18 en 19 november 2014
Datawarehousing, Business Intelligence en Analytics: major update Tweedaagse DW/BI Masterclass met hoge ROI  2 december 2014 (middag-avond)
Applicatieintegratie, EAI – SOA – Cloud: oplossingen en tools Middag-avondsessie. Zeer verhelderend, registreer nu!  9 december 2014
Optimaliseer uw Informatiestrategie en Informatie Governance  9 en 10 december 2014
Informatiestrategie, Data Governance en Master Data Management  10 december 2014
Master Data Management in de praktijk  15 april 2015 (middag-avond)
Agile, Scrum en Kanban in de praktijk  dinsdag 21 april 2015 (middag-avond)
Hadoop en NoSQL: dé Technologie voor Big Data Verhelderende middag-avond sessie
Workshops
 27 en 28 oktober 2014
Data Modelling: A Business-oriented Approach to Entity-Relationship Modelling Nog plaats beschikbaar, registreer nu!  5 november 2014
BPMN 2.0 in de praktijk  10 en 11 november 2014
Mastering Business Analysis Nog plaats beschikbaar, registreer nu!  26 en 27 november 2014
Pragmatisch modelleren met UML en Smart Use Cases Vorige editie was volgeboekt, registreer tijdig!  3 december 2014
Modelleren met Enterprise Architect 11 Hands-on workshop met Christian Gijsels  19 t/m 21 mei 2015
Mastering the Requirements Process
Expert Meetings
 29 oktober 2014 (middag)
Datavirtualisatie voor flexibele BI-omgevingen 'Powersessie' van een halve dag, registreer nu!
Tweets
AdeptEventsNL Oracle verwacht meer Big Data en analytics oplossingen te verkopen via partners http://t.co/qNYi7obtoU - ongeveer 21 uur geleden
AdeptEventsNL Overzicht #Informatiegovernance tooling en #MasterDataManagement door @JanHenderyckx, 9-10 dec, Hilversum http://t.co/zf4Surn1rc - ongeveer 23 uur geleden
AdeptEventsNL Mobility en analytics hebben grootste impact op bedrijfsleven http://t.co/3qNk5AWmpL - 1 dag geleden
AdeptEventsNL Drie manieren om business intelligence voor alle medewerkers toegankelijk te maken http://t.co/zmKIaRtsdt - 1 dag geleden
AdeptEventsNL 2 day workshop #BusinessAnalysis and #BusinessImprovement w/ @JamesSRobertson @VolereResources 10-11 nov, Hilversum, http://t.co/vljAMxgpHT - 2 dagen geleden
AdeptEventsNL MapR gaat Apache Drill en Apache Spark integreren http://t.co/Kf9qHQfp1K - 2 dagen geleden
AdeptEventsNL Hands-on #Datamodelling workshop with @alecsharp, Netherlands, October 27-28. #EntityRelationship Register now. http://t.co/GrhvUHBLcR - 5 dagen geleden
AdeptEventsNL Wat kan #Datavirtualisatie betekenen voor uw BI-omgeving? Powersessie, middag met @rick_vanderlans, 29/10, Hilversum http://t.co/M6vnSF8R5j - 5 dagen geleden

U kunt zich hier inschrijven voor onze seminar nieuwsbrieven per interessegebied. Doe dat direct zodat u altijd op de hoogte blijft!